suncreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle pişman olmazsın şimdiden hayırlı olsun diyelim
teşekkürler telefon çıksın elimlede inceleyip kararımı vereceğim ama HTC resimlerde çok hoş eldede aynı hissi verirse tamamdır

sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sony bu modelde çok muhteşem bir ürün yaptım diye paz<ara çıktı ama birçok anlamda HTC'nin altında.

Su Geçirmez gövde yaparken SES ÇIKIŞI noktasında performans kaybı yaşadı. SnapDragon S4 Pro işleminin özellikle Full HD ekrandaki performans kayıpları ile yüzleşmek durumun kaldı, pazara erken çıkmak isterken HTC One serisi ile karşı karşıya kaldı.

Ben sudan çıkmam arkadaş diyorsanız Sony Xperia Z. Onun dışında her durum için HTC One...

2 aydır her türlü araştırma, inceleme ve testleri takip ettim. Sony firması bir dönemler Turkcell'in HER YERDE ÇEKER sloganı gibi sadece SU GEÇİRMEZ özelliğini vurguluyor. Çünkü diğer her konuda rakiplerinin altında kalmış durumda..
Aynen öyle hocam sony sadece su geçirmezliği üzerinden reklam yaptı ve diğer özellikleri de aslında fena değil ama bir htc one'da değil

RuHeLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan telefonunu hayatında kaç kez suyun altına sokmak isterki

Ben htc one alacaktım ama ihtiyaç olarak one x + karşıladığından dolayı sony i hiç düşünmedim bile.

Sense arayüzü bile sony'e değer. gelecek olan sense 5+ arayüzü çok şık duruyor onuda inceleyebilirsin.
Sense arayüzü çok hoş ve blinkfeed özelliği de hoşuma gitti bakalım artık