DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etik kuralları takan kaç kişi var ki ?

Ticaret yapılıyorsa bu tarz şeylerin olması gayet normal bizimde müşterilerimize mailler yağıyor hemde bu forumdaki firmalardan hatta müşteriyi bırakın şahsi mail adreslerime bile bir sürü spam maili geliyor şimdi bunlarıda burada yazarsak forum çöplüğe döner düşüncesindeyim.
Etik kuralları herkes takıyor takmak zorunda esnaflığın gereğidir bu.

Sana toplu mail göndermeleri etik kural dışında değil ki toplu mail gönderilip reklam yapıyor mail içeriğinde usulsüz bir metin var mıydı ?

senin mail adresini satanlar utansın

Benim bildiğim etik kural dışı şu şekilde olur

Senin müşterine ulaşıp yada reklam metninde DHS beş para etmez bir yer harunda şöyle böyle sen gel benden al derse etik kurallar dışına çıkmış olur.

Ticarette ayıp olmaz isteyen istediği yerden neresi usulüne geliyorsa oradan alır önemli olan saygısızca hareket etmemek.

Ve firmalar reklam yapabilir ve yine usulünce tabi ki.

Şöyle bir reklam yapsak saygısızlık olurdu DHS den bana gelene ilk ay ücretsiz hadi bu berbat yerden kurtulmak için size özel fırsat

Saygısızlık yapmadan herkes reklam yapabilir rekabet içerisine girebilir bu çıtayı yükseltir ama dediğim gibi saygısızlık yapmadan

Yani sen şimdi r10 a en üste reklam versen ya kapat şu reklamı etik kurallar dışına çıkıyorsun benim müşterilerim görüp sana geliyor diyebilir miyim