ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 senelik ehliyetim var ufak arabayı dans ettiriyorum , direksiyonum , kullanımım falan çok iyidir. bi tanıdık işe alıcam seni dedi ne yapcam dedim TIR sürcen dedi maaşı falanda iyi şimdi hep ufak araba sürdük o kacaman TIRı sürmesi zormudur ? normal sürerim heralde ama geri geri gelirken falan park ederken vs zordur heralde ? TIR süren arkadaşlar varsa biraz işin püf noktasını anlatabilir mi ? sınava girip ehliyeti büyütüp TIR şöförü olcam Recep ivediğin filmi geldi gözümün önüne bir an
sıkıntı etmiycen kendine küçükde olduğu gibi sürecenkendine guvenecen biraz buyk olur o ibre 120 o ibreyi tersine çevirdim ben çamurluklar asvalta sürtünce ne hoş bi ses çıkıyor korku alıyor 12 metre uzunluğu jet çalışıyorum samsun antalya arasında dur yok yat yok geriye biraz zamanını alır çok çaba sarf etmen gerekiyor herzamanki gibi severek edildiğinde sıkıntı kalmıyor belgelerin tamammıdır.

MAN Sloganımız Dunyada Man ; Ahiret'de iman derler

paspasımızda herzaman yazı yazar kesindir bu

Alıntı
Biz Hayatı iki şerit Arasında geçirdik Gülüm,
Bize Koymaz EN Kral öLüm…!!!
kulandığım aracın aynısı kelle bu dorse var birde bizler temiz titiz adamlarız araç içine kesinlikle ayakkabı ile binilmez, bindin yandın benim evde bilgisayarım ketıl şarkuteri dorsede gizli sıkıntı yok 10 gunluk yola bi yere uğradam gideriz onunla

önemli belgeler

Ehliyet
SRC 3 veya 4
pisikoteknik
dijital ehliyet