hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum öncelikle geçmiş olsun. bence hiç ihmal etmeden doktora görün. benim ayak serçe parmağım aynı ayakkabı vurur da kızarır ya onun gibi olmuştu 1 2 gün öyle geçti pek bişey belli olmuyordu, babam daha önce mantar geçirdiği için bakıp mantar olmuş bu dedi krem vs. sürdük ama bi etkisi olmadı ve ertesi gün bir uyandım ki sol ayağım balon gibi şişmiş, üstüne basamıyorum flan zorla gittik hastaneye meğersem enfeksiyon kapmışım hatta ileri düzeymiş yani azcık daha geç kalsam Allah korusun bütün vücuda yayılma riski varmış. Doktor antibiyotik ve krem verdi aşağı yukarı 2 - 3 haftaya tamamen iyileşti...

tekrar geçmiş olsun doktora git.
Allah korusun, geçmiş olsun Eyvallah, doktora pazartesi bi selam vereyim ben iyisi mi..
syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben revirde çalışıyorum ve günde 1-2 tane bu sorundan geliyor sana ilaç söylerim ama Doktordan iyi kimse bilemez. Sen doktora git hocam bir sağlık ocağına aile hekimine görün. Gidene kadar ayagını kuru tut ve kaşıma. Evde çorap giy istersen mantar ise evdekilere bulaşmasın. Tuvalet ve banyoda kendi terliğini kullan.
Eyvallah dostum, kulaktan dolma kocakarı ilaçlarını kullanmaktansa doktora gitmek tabii ki daha iyi
WaLKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek yok değilde şimdilik bir sorun oluşturmaz.Ben ilk önce eczanenin verdiği ilacı kullandım.Başka bir problem olursa doktora giderim.Tabi eğer fazla rahatsızlık veriyorsa bir doktora görünün bence.
Şuan permasol kullandım dediğim gibi, kaşıntı durmuş halde şuan. Ama sol ayağım sağa nazaran şiş, bunu fark edebiliyorum. Pazartesi uğrayacağım doktora nasipse..