Kadere ve rızka istinaden bazı mesajlar görüyorum arkadaşlar.. Elbet hayatımız kaderimiz ile kısmen tutumludur ancak biz insanoğlu kaderimizi kendimiz çizeriz.. Yani değil kader hangi mezhep olursa olsun yönetmeliği insanoğluğun kendi yaşamı kuruyor..
Zira peygamber efendimiz hz. muhammed (s.a.v) insanoğluğunun yaşamında yapacaklarının üçte ikisinin kendi sorumluluğunda olduğunu belirtmiştir yoksa düşünmemiz için beyin neden olsun ? Aşk konusuna değinecek olursam kızı "rahat" bırakmanı tavsiye ederim ne kadar ilgi beslersen bir o kadar kan kaybedersin..
Ne kadar arka plana kaçıp geri adım atarsan bir o kadar dikkat çekersin.. Yani kısaca muhtaç olma demek istiyorum.. Facebook hesabı açmasıda bir ironik anlam taşıyor ama gördüğüm kadarıyla hala yapın değişmemiş.
Kız senin tüm kız arkadaşlarını biranda silmeni ve iletişimi kesmeni istese ne yapardın ..? Bu arada arayamadım dostum telefonum kapalı bilgin olsun ama arayacağım en kısa süre içerisinde
Bi erkeğin fotoğraflarını beğenmesi, kızacağım şeyleri yapması ve ardından ben seni seviyorum eminim demesi ? Ağzıma geleni söyledim nefretimi kustum ona. Ne yapayım başka ya öf. Bi akıl verin ilk ilişkim.