Bilindiği üzere Quickoffice uygulaması yakın zamanda google tarafından satın alındı. Google ın satın alması ile birlikte uygulama daha kullanışlı hale geldi ve birçok insan tarafından kullanılmaya başladı. Daha önce sadece İpad kullanıcılarının kullanabildiği uygulamayı artık İphone ve Anroid için de ücretsiz kullanabileceğiz.
KAYNAK: Ramazan YILMAZ
Google Quickoffice İndir Nedir,Ne İşe Yarar?
Bir nevi bilgisayarlarda kullandığımız Microsoft office programının ipad, iphone ve android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılan türüdür diyebiliriz. Özellikle akıllı telefon kullananların en büyük sorunlarından biri olan bilgisayarda hazırlanan doc,xls vb. dökümanların telefonda açılmama sorununu ortadan kaldıran uygulama ile microsoft office dökümanlarını telefonumuzda açabilir, düzenleyebiliriz ve hatta yeni dosya oluşturabiliriz. Uygulamanın en beğendiğim özelliklerinden biri de google ın bir diğer hizmeti olan Google Drive ile eş zamanlı olarak çalışması. Uygulama ile hazırladığınız dosya ve dokümanları Google Drive hesabımız üzerinde saklayabiliriz.
Quickoffice Google Apps uygulamasının desteklediği formatlar: Docx, Xlsx, Pptx, Doc, Xls, Ppt.
Android İçin Google Quickoffice İndir
İphone İçin Google Quickoffice İndir Programı Nasıl Kullanabiliriz?
Word, Excel ve Power Point desteği sunan Quickofficei kullanmak için çok fazla işlem yapmaya gerek duyulmamakta. İPadde de olduğu gibi iPhone ve Androidde de kullanabilmek için üye olmak gerekiyor. Üye olduktan sonra mobil ofis doküman uygulaması sınırsız kullanıma açılmaktadır. iOS işletim sisteminde Androidden farklı olarak aynı anda birçok hesap açılabilmesinin yanında çok fazla sayıda .zip dosyası da görüntülenebilmektedir.
BENZER HABER:
ANDROİD İÇİN ÜCRETSİZ OFFİCE PROGRAMI
Konu hakkındaki yorumlarınızı hem forumdan hem de siteniz üzerinden bekliyorum