Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar çok özel olmasa da almak istediğim ve takip ettiğim bir domain var.
.net uzantısının bugün itibarıyla pending delete süresi doldu bilinen diğer uzantıları kullanımda.
Şu ana kadar yaptıklarımı da sonucu da paylaşacağım. Domaini kaçırmamak için tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Şu ana kadar sırasıyla şunları yaptım:
1 - Bu işte iyi olduğunu okuduğum Snapnames üzerinden backorder tanımladım.
2 - Domainlerimi tuttuğum name.com'un Domain Nabber hizmeti ile de backorder tanımladım.
3 - Domainin eski kaydının bulunduğu firmayla (networksolutions) çalışan backorder firmasının şansının yüksek olduğunu okudum, çok gerçekçi görünmese de risk almamak için bu kritere uyan NameJet üzerinden de backorder tanımladım.
Bunların dışında GoDaddy üzerinden backorder tanımlamadım. Nedeni de anladığım kadarıyla firma domaini yakalasa ve tek backorder yapan kişi olsanız dahi açık artırmaya sunuyormuş. Açıkçası bu sistem bana etik görünmüyor, takip edip ödemesini tanımlayıp domaini yakalayan tek kişi ben olacağım ve buna rağmen adamlar domaini yakalarsa bir de açık artırmaya sunacak. Bu durumda zaten backorder tanımlamanın anlamı yok, aksilik olur da yarın domain GoDaddy'ye geçerse açık artırmaya zaten katılabileceğim. Bu konuyu yanlış anlamışsam düzeltirsiniz.
İlk kez backorder deniyorum, forumda okuduğum kadarıyla da .net domainler saat 21:00'de düşmeye başlıyormuş.
Saat 21:00 itibarıyla domaini register etmek için şansımı denememin bir anlamı olur mu?
Kalan sürede yapmamı tavsiye edeceğiniz birşey var mı?