ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalıştığım firmada http://www.ki-wi.cz/ buradaki kiosk alt yapılarının kullanıcı ara yüzleri java ile yapıldı tamamen ve cidden çok performanslı çalışıyor (tabii o arayüzü göremezsiniz izniniz olmadığı için)

ve evet piyasada özellikle türkiyede asp.net ve php yaygın. eğer türkiye şartlarında mücadele edeyim diyorsan asp.net e geçebilirsin ama bir arkadaşın dediği gibi web formlarla uğraşma direk asp.net mvc ye geç pişman olmazsın
hocam o zaman bana javanın bu farklı alanlarını kavrayabileceğim bi yazı makale gönderebilirmisin varsa bildiğin, java'ya yoğunlaşmak daha mantıklı gibi ... mesela java gui üzerine çalışmayı planlıyordum sen java me demişsin ... gui ile me arasında ne fark var, ikisinde çok farklı yapılar mı kullanılıyor ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:58:50 -->-> Daha önceki mesaj 00:54:34 --

rob33n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.Net ile sağlıksız projeler mi yapıyoruz? Her web dili ile gayet güzel projeler yapılır. Önemli olan ne kadar iyi oop ve design pattern uyguladığındır.
ASP.Net ile devam edeceksen eğer C# veya VB.Net dillerinden en az birisini bilmek zorundasın. ASP.Net web projeleri bu diller ile yazılır.
Bana sorarsan ASP.Net web forms ile vakit kaybetmeden direk MVC ile başmalan.
hocam bende asp.net kitapları var misal, şimdi MVC için bu kitapların faydası olmaz mı... kitapların içinde MVC konusundan da bahsediyor, ama doğrudan MVC den başlamak demek tam olarak ne demek ? .... c# ı iyi şekilde bilmek de sanırım elzem