Arkadaşlar ; bu vatandaşın yazılımını aldığım günden beri kullanmadım. Bu aradaki mesajlarımı görünce , defalarca email atmama ve cevap vermemesine ragmen , tutuşunca cevap verdi.

Ödeme yapacağını ancak buradaki yorumları silmemi istedi. Kabul etmeyince , benden aldığı parayı hayır kurumuna vereceğini ama bana göndermeyeceğini yazmış , bakın komediye gerisinde ne olmuş ;

Alıntı
Blog Kedisi 2 Nisan (4 gün önce)

Kime: bana
R10 da konuma yazılar yazdığınızı gördüm. Size cevap vermemek gibi bir durumum olmadı. Verdiğim tüm cevaplar giden kutumda duruyor. Olsa olsa bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
1 ay kadardır programın durumuna bakmadım ama size sattığım zaman çalışıyordu kullananlar vardı. Sizin aldığınızdan beri programı kullanamadiginizi biliyorum. İade garantisinden yararlanabilirsiniz. R10 da yazdıklarınızı sildikten sonra hesap numaranızı bırakırsanız paranızı iade edeyim.
Alıntı
hocam program ve karşılaştığım durumu anlatmak hakkım sanırım. Aldığım andan itibaren de kullanamadığımı biliyorsunuz. Bu nedenle de yaşananları yazabilmem gerekir.

Programı ücretini geri iade için ;

İşbankası Misli No
Alıntı
Blog Kedisi 3 Nisan (3 gün önce)

5 ten fazla mail attım cevap gelmedi yazmışsınız yaşadığınız bu mu oluyor? Çarpıtmadan net yazın o zaman.
Kaç defa size yardım ederken teamviewer ı kapattiginizi neden yazmiyorsunuz?
Iyi niyetli düşünerek, yanlış anlaşılma olmuştur diyerek iade hakkınızı uzatiyorum sizin yaptığınıza bakın...
Ki ortada bende kaynaklı bir madur olma yok. Programı aldığınız ilk hafta para iadesi istediniz de yapmadım mı? Gitti para yazmışsınız konuya?
Konuya yazdıklarınızda hala ısrarcı iseniz iade yapamam malesef.
Alıntı
programı aldığım haftadan beri çalışacak diye yardım etmeye çalışsanız bile çalıştımı ? Söylermisiniz bir kez olsun doğru düzgün 30 bloga yazı gönderebildik mi ?

Neyse uzatmadan kısa keselim , programı iade etmek istiyorum. Hesap numaramı gönderdim. İdaeyi gerçekleştirin olsun bitsin , herşey düzelsin..
Alıntı
Blog Kedisi 4 Nisan (2 gün önce)

Olur. Yalan yanlış şeyler yazın, bende banli olduğum için cevap veremeyim bi de iade alın..
Alıntı
Bak kardeşim , Allah herşeyi biliyor , programı aldığımda çalışma garantisi verdin mi ? Çalıştırabildin mi ? , destek vermiş olman programın kullanıldığı yada işe yarar olduğunu belirtmez..

Sonuç itibari ile programı aldım , parasını ödedim ama kullanamadım. R10 da da belirttiğin gibi geri iade sürecinde sen destek verdiğini zannetin ama yine de çalıştımı hayır ?

Ben programı aldığımdan beri kullanabildim mi ? Asla

Dolayısı ile ben paramı geri istiyorum.

Bu arada iade edersin yada etmezsen 30 küsür liraya ben batmam inşaallah ama sen kul hakkı yiyerek yanlış bir iiş yapmış olursun.
Alıntı
Blog Kedisi 4 Nisan (2 gün önce)

Senle çocuk gibi laf dalaşına girecek vaktim yok. Yazdiklarinla ancak kendini kandirirsin. Senden aldığım parayı veririm hayir kurumuna, yememiş olurum. Sen oraya yazdıklarını duzeltmezsen iftira etmenle kalırsın.
Vaktimi almazsan sevinirim.