bu düşünceden hiç kurtulamıyorum ki ben çoğu isteğim gerçekleşmez veya zor gerçekleşir, yine de şükretmek lazım ve her işte bir hayır vardır , Allah hayırlı olanı , bana yakışanı, yararıma olanı versin deyip takmamaya çalışıyorum.
Allah'ın beni sevdiğini istediğim her şeyi vermemesinden anlıyorum Hz.Ali
Hocam bu düşünceye kapıldığınızda, abdest alıp Namaz kılarmısınız.
demedim cunki istediğimiz şeyler nasip rızık herşey Allahtandır.Mal mülk Allahındır dilediğine verir dilediğinden alır.Bu yüzdenki
Benim istediğimi Allah istemiyorsa konu kapanmıştır...
Benim için hayırlı olan odur.
Ama öte yandan sabretmeyide bilmek iyidir...Çünki tam herşey bitti derken Allah bir kapı açıyor hayırlısıyla
aynı şeyleri düşünüyoruz cunki gerçek bu. fakat bende bazen kabullenemiyorum, Haşa isyan gibi değil. sadece canım yanıyor, gerçekten olmasını istediğim bi ciddi ilişkim vardı ve şuan bitti gibi bişey yani.bu mesela..
İnsan yaşamı böyle birşey işte herşey istediğimiz gibi gitmiyor
Böyle bir konu açtığına göre herhalde bir problemin filan var hayırdır kız arkadaşından filan mı ayrıldın söylede derdini yardımcı olalım.
Aynen hacı kardeşim

Yani artık görüşmüyoruz kafasını toplaması gerekiyormuş ama bu süreçte bitirdi yalan söyledi başkasını seviyorum dedi kendini soğutmak istedi vs. 2 sene ciddi bi ilişkiydi, aileler vs.. öyle ya..