ben sigortalıyım. Yani ailemin annem babam olsun ben ve kardeşim dahil her ay Aile bireylerine özel sigortamız var.
Ben Bir vergi levhası alıp , ticaret odasından faaliyet belgesi alıp. com.tr açıp çalışmalara başlarız diye umuyordum. Muhasebe ücretleri ve bağkur dediniz sigortalıyım ben çok iyi bilgiye sahip değilim tekrardan yorumunuzu almak isterim.
Özel sigorta sayılmıyor benim demek istediğim bir yerde çalışıyor olarak gösterilmendi gene mecbur bağkur ödemek zorundasın vergi levhan olucaksa muhasebecinde olmak zorunda merdiven altı firmaların vergi levhası muhasebecisi olmuyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:43:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:53 --
Teşekkür ederim yaşım 16 olmasına rağmen kendimi büyütmek geliştirmek istiyorum.
Şöyle bişey söylesem hayalimi anlatsam...
3 4 kişilik masa olucak Okul çıkışı kapıyı açıp işlerimizin başına oturabileceğimiz arkadaşlarla tasarım yapıcağımız yani resmi biryer değil. Nasıl şuan ben evimden yazıyor lisanslı tasarım satıyor isem aynı şekilde sadece (vergisini) ödiyerek sattığımı düşünseniz.Bir ofis demiyelimde çalışma alanı gibi düşünün. Arkadaşlarımızla toplandığımız çalıştığımız birbirimize yardımcı olduğumuz güldüğümüz eğlendiğimiz bir yerden bahsediyorum. Ciddi muhasabe sekreter özel telefon sunu alt yapı değil inş cümlelerimle gözünüzün önüne getirebilmişimdir demek istediğimi.. ..
Vergi levhası almak için yaş en az 18 olmalı biliyorsunuz sanırım

şirket olunca sadece %18 vergi ödeyince bitmiyor sen gider gösteremezsen cebine giren paranın %15 vergi ödüyorsun gine