Merhaba Arkadaşlar;

Önceleri farklı kişilerle tanışma maceralarımı anlatmıştım Sayfalarca konuşulmuştu.Şimdi turnayı gözünden vurdum gibi Salı günü 2 tane kız arkadaşın tavsiye ettiği ve ısrarla eklettiği bir kız ile tanışmaya gideceğim.Kız ile şu an mesajlaşıyorum ancak bazı korkularım var;

-Kız Starbucks'ta buluşmak istiyor.Ve beni gördüğün an hemen gelirsen sevinirim diyor (Kesin orada arkadaşları filanda olacaktır hava atma durumu filan...) Starbucks'ta ne yenilir,ne içilir? Tavsiye ettiğiniz ürün var mıdır?

-Kıza hesap ödetmeli miyim? Ödemek isterse bile,ödeme yapmaması için ısrar etmeli miyim?

-Kız beni beğenmez diye korkuyorum.Aslında tatlı bir tipim ancak kıza benim basketbolcu olduğumdan filan bahsetmişler.Ancak fizik açısından burun olarak biraz kaybediyorum haricinde Allah'a şükür sevimli bir tipim diyebilirim.Vücud olarak fit bir vücuda sahibim diyebilirim ancak kız sizce beğenir mi oradaki istisna durumumu?

-Starbucks'ta hesap nasıl ödeniyor? Kasaya gidip mi ödüyoruz yoksa hesap defterine mi koyuyoruz ?

Kusura bakmayın biraz heyecanlıyım ancak bunlar aklıma gelebildi...

Teşekkürler.