konu dışı olabilir bilmiyorum fakat sormak istedim.
siz ne önerirsiniz? ben paramı şu an için sadece altına yatırıyorum. başka bildiğim bir şey yok çünkü. farklı öneriler varsa ve paylaşırsanız değerlendirmek isterim. bir çok arkadaş da ister sanırım.
Hocam her ne kadar yatırım danışmanları da kafasına göre takılıp hep insanların rüzgarda savrulmalarına neden olsalar da resmi olarak yatırım danışmanlarının bu tür soruları cevaplama hakları var. Bu bağlamda forumda yanlış anlaşılabileceğini de bildiğimden kolay kolay (hele ki şuna yatırın şeklinde) yatırım tavsiyesi vermiyorum.
İRAN 'la Yaptığınız Tüm Dış Ticaret Borçlarınızı ALTIN ile Ödüyorsunuz. ve Ülkeler Artık Silah ile Değil Ekonomik Dengesizlikler ile Alt Üst Ediliyor. Komplo dediğiniz teori malesefki gerçeğin diğer adı. bunu zaten yaşayıp göreceğiz.
Savaş dönemlerinde altın artar ki zaten son 12-13 yıllık trend artış yönündeydi. Bir noktadan itibaren artık ne spekülatörler ne manipülatörler ne bankalar ne çin ne iran bu hareketi takip edemeyecek ve boğa piyasası ağrıtıcı olacak altın yatırımcısı için. Bu iş hep böyle olur: büyük yatırımcı güzel pozisyonlar alana kadar portföyünü sonraki dönemin yatırım araçlarıyla doldurana kadar, trendin kırıldığına piyasanın çoğunluğu ikna olmaz (veya olmaması için türlü gerekçeler medyada pompalanır.)
Saygılar