domain alacaksanız tek kaliteli firma RESELLERCLUB
İsimtescil ve goaddy den domain aldım tek söyleyebileceğim goaddy de domaininiz çalınma riski var ama isimtescilde bu yok zaten adamlar transfer edene kadar bir hafta geçiyor nerdeyse hahaha şaka gibi dns güncellemesi 1 gün sürermi name serverleri değiştirdim whois bilgilerine bakıyorum değişmiyor goaddy dende almıştım deneme amaçlı büyük firma olsada beş para etmez en sonunda resellerclubla tanıştım 3 yıldır resellerclub firması ile iş yapıyorum çok güzel firma maşALLAH misal sipariş geçiyorsun alanadı için anında aktif oluyor ve dnsler 1 dk beklemeden oturuyor en güzel yanıda bu ve telefonla destekte var tabi arıyorum sorun olursa ama hiç bir sorun olmadı sadece kendi yapamadığım olaylar yüzünden iletişime geçtim ama isimtescil konusunda birkere aradım bekle bekle bekle kapattım sonunda telefonu ticket açtım 1 gün sonra dns yi güncellediler zaten 2 gün sonrada resellerclub firmasını tavsiye ettiler r10.net te bir arkadaş hemen transfer ettim şuanda çok memnunum herkesede tavsiye ederim isimtescil domain konusundada hosting konusundada berbat ötesi bişey benim fikrim bu hiç kimseyi bağlamaz
İYİ ÇALIŞMALAR...