sehriatlantis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere siz benim abim olacak yaşta değilsiniz, bende birçok site aldım ve sattım ve önce pm ile iletişime geçip peşinden icap ettiyse telefon görüşmesi yaptık alış veriş yaptığım arkadaşların hemen hepsi bu forumda halen daha bulunmakta herkes telefon açmak zorunda değil veya siz millete ders verir gibi mesajlar yazmak zorunda değilsiniz, isteyen pm ister isteyen telefon açar, bu sizi meseleniz değil konu sahibi durumdan rahatsız olursa zaten kendisi mesaj yazabilir, neden konuların moderatörü gibi davranmaya çalışılıyor bunuda anlamış değilim, herkes forumun efendisi gibi, herkes işine baksın, kimin kimden ne istediği nasıl istediği kimseyi bağlamamalı.Artı olarak pm isteyen insanlar belki gereksiz diyaloğa girmek istemediği için telefon açmak istemiyordur, belki gerçekten meraktan soruyordur, ama bu pm isteyenlerin beş parasız ve alışveriş yapamayacak insanlar olduğunu göstermez, herkesin yaptığı alışveriş itrader denilen sistemle aşağı yukarı ortada pm göndermeme hakkı konu sahibi arkadaşta saklıdır üyenin profiline bakar kafası yatmazsa pm falan göndermez olur biter, bu mesajımdan sonra kim ne derse desin birşey yazmayacağım konuya çünkü arkadaşın satış konusunu gereksiz yere kirletmek istemiyorum, herkese iyi forumlar.
Öncelikle ben sana abi demiştim ama anlıyorumki dememem lazımmış..Arkadaşın konusu yada başkasının konusu farketmez birçok konuda bu mevcut kişi pm ile verse adresi site adresi kısmına "Tel ile verilecektir" denmez bu yaşa geldiğiniz halde bunu algılamada problemeniz varsa o sizin sorununuz.Kimsenin ilanına akıl verecek durumda yetkide değilsiniz.İsteyen istediği şekilde ilan verir İster tel ile ister fax yönteminle kimse size soracak değil cebinde nakitin Hazırsa ARAYACAKSIN Bu kadar basit kimsenin ilanını kirletmeye hakkın yok.Üstüne birdaha msj yazma kimseninde konusunu kirletme bir problemin anlatmak istediklerin varsa pm atarsın dönüş yaparız saygı çerçevesinde.