gugıl amca maps.com domainini alamadıgından mı maps.google.com yapmştır?
Bilmem belki de alamamıştır. ama şunu açıkça söyliyeyim. denemesi bedava.
zirtapoz.com ve zirtapoz.abc.com iki farklı site ise iki sitede de 2 tane nette hiç olmayan saçma yazı yayınlansa zirtapoz.com'un üstte çıkma ihtimali ne ise zirtapoz.abc.com'un üstte çıkma ihtimali de odur.
kategori ile etiketi de karıştırmayalım.
o da başlıbaşına ayrı konudur. bazıları yazar 5 etiketten fazla yazma, bazıları der istediğin kadar yaz...
etiketin ne kadar eklendiğinin tek zararı sitede gereksiz link sayısını çoğaltıp ziyaretçiyi yanıltması, sitedeki link sayısı sebebi ile google'yi uğraştırması, etiketin ne kadar çok yazılırsa o konudan o kadar çok uzaklaşacak olması, sitedeki yazıdan daha önplana çıkacak kadar çok etiket olması gibi sakıncaları vardır. ama asla google spama atar demeyin. bu da tr.wordpress.com un önerisidir. geçmişte r10 da konu açmıştım ve sanırım alıntıyı da yayınlamıştım. şu an bakmadım
şimdi baktım:
Is there a limit to the number of tags I can have?
Yes, the sky. In other words, no.
Sahiden bloggerde kategori nasıl oluşturuluyor?
wordpressteki gibi kategori ayrı, etiket ayrı mı, yoksa etiket sistemi kullanılarak bizim tarafımızdan mı kategori oluşturuluyor.
Benim bildiğim şu: google kategoriyi hiçmi hiç dikkate almaz. hepsi etikettir google açısından