vw , audi, seat, skoda arabalarının hepsini kullandım (98 ve üstü)
mercedes 97 e200 kullanıcısıyım
opel 99 vectra kullandım
peugout partner 200 kullandım
ford 2005 focus kullandım

tavsiyem mercedesten uzak durman çünkü bu aracı kullanıp alıştıktan sonra başka arabadan zevk alamıyorsun. volskwagen yedek parçacısıyım şriketime kayıtlı 500den fazla vw grup araç var fakat mercedes kullanmanı tavsiye ederim. mercedes olsun ama yeni c kasa veya yeni a kasa olmasın.

fordun volantından ve sesinden sıkıntım var yeni modelde volant kısmını aşmışlar duyduğum akrıyla benim 2005 model 8.9litre yakıyor 100kilometrede. sesinden dolayı kullanmak istemiyorum.

opel ise kalas gibi geldi bana yoklukta idare etti fakat her opel aracı için aynı şeyi söyleyemem.

bmw hayranıyım fakat ankarada çevredeki çakallardan dolayı cesaret edip almadım hiç. çünkü hemen yarış yapmak istiyorlar vs. ankaradakilerede önermem. aynı işi mercedeste yapıyor düz vites bi mercedes buluyn hem yanlarsınız hem konforu yaşarsınız.

volkswagen konusunda ise yedek parçada ve serviste sıkıntı çekmezsiniz eğer sanayiyle içli dışlı iseniz volkswagen ustaları fazladır ve üzmezler. ikinci el aldınmı veya sıfır aldınmı vw aracını satmakta sorun çekmezsin. ilana koydunmu almak için aralar ve piyasası fazla düşmez.bi sciroccanun piyasası fazla düştü tutunamadı. mantıklı hareket edersen vw adama para bile kazandırır.