Galaxy s3 premium suite kullanmaktayım. Ne yazık ki kasar dediğiniz android. Aynı ekranda iki uygulama çalıştırıyor. Şarjı iphone 4s den fazla gidiyor.

Ki arkadaşım ios güncellemesi yaptı diye telefonu internete bağlanmadı. Hatalı güncelleme yaptıklarını da biliyorsunuzdur iphone veya apple fanıysanız.

Yani ufak tefek sorunlar her cihazda çıkar. Ama artık androidli telefonlar işlemci ram olarak ayrıca çeşit ve olanak olarak (mesela kalem note'daki) iphonedan bir gömlek üsttedir.

O virüs programı dediğin şeyler şöyle uyarıyor. Eğer indirdiğiniz oyun uygulaması rehbere ulaşma isteği isterse uyarıyor silmek ister misin diye. Ama zaten indirmeden izinlerine bakabilirsiniz istediğiniz uygulamaların. Ben trust go kullanıyorum. İzinleri kontrol ediyor ayrıca telefonumu gps üzerinden bulmamı kitlememi açmamı sim çıkarılırsa kilitleyip bütün bilgileri silmeyi sağlıyor. iPhonum nerde uygulaması gibi bişey yani.

Kolay gelsin.

Edit: kasıyor dediğin büyük ihtimal hatalı üretim okursan anlarsın. Benim amcama sim kart okumayan iphone 5 sattılar 1 aydır amerikadan iphone bekliyor garantide bunu da göze al. Her firma hata yapabilir. Her elektronik cihaz alımında 10000de 1 bozuk çıkma ihtimali vardır.