şirinbaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 tıka 25 -50 dolar kazaanan bırı yazsın foruma bıda gırıs yapmam (tr sıteden )

onun harıcınde ıse su sıralar 5 10 kazanıyorsanız sukredın TBM ler acayıp dususte genel olarak 322 tıka 11 $ geldı gecen gun normalde 25 35 arası gelırken.
Site satışı kategorusunde gördüm mesela ama sen yinede gir hocam foruma lazımsın

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:45:24 -->-> Daha önceki mesaj 20:43:19 --

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
$50 istiyor yazmış zaten, gökten dolar yağıyor
$50 istemiyorum kardeş, içerik ile alakalı ise forumda gördügüm konu ingilizce idi heralde oyüzden 100 tıka $25-50 arası kazanıyordu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:47:35 -->-> Daha önceki mesaj 20:45:24 --

aLBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe içerikle tık başı 0.10$ üstü ödeme beklemeniz hata olur zira 4 senedir o rakam üstünde ödeme alamadım. Ortalama alınan rakam da 6-7 dolar zaten.
Böyle devam edicez ne yapalım ozaman, şükredelim fazla kazanmak istememin sebebi harcadıgım vakit ve elde etmiş oldugum rakam beni bunaltıyor ama sorun türkçe icerikteyse yapıcak birsey yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:49:52 -->-> Daha önceki mesaj 20:47:35 --

sinan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazla kastırma yeter orjinal ol artı reklam filtresi yap gereksiz reklamları engelle.
Bunu bi deniyeyim teşekkürler bilgi için hocam