Seo analizi diyorsun ama google sıralamasını göremiyor muyuz demişsin hocam, biraz farklı konular. Hangi amaca yönelik araştıman tam olarak?
Google sıralaması konusunda net sonuç verebilen pek yok, linkassistant programını aldık biz de, ranktracker isminde bi programı var onun da ama sıralamaları hatalı gösteriyor tam değil.
******* bi ara ücretsiz sorgu yaptırıyordu, doğruya en yakın sonucu bugüne kadar orda gördüm. premium üyelik alınca belli sayıda kelimeyi takip edebiliyosun ama baya kısıtlı sanırım o da.
aradığınız sonuç sıralamaları mı yoksa backlink analizi mi?
backlink analizi için majesticseo seomoz ve ahrefs en iyileri. Bunlar arasında da en taze sonuçları ahrefs sunuyor. Sonrasında majesticseo geliyor, 3. sü ise seomoz . Seomoz'un seo reportları gayet tatmin edici diğerlerinden çok daha ön planda.
Majesticseonun trust flow ve citation flow gibi özellikler çok yararlı buluyorum.
Şuana kadar gördüğüm en iyi backlink sorgulama sitesi ahrefs.com ancak siz hem backlink kontrolü hem araçlarını kullanmak istiyorsunuz (sıralama vs.) ve bunu tek sitede toplayanı da görmedim
Google sıralaması arkadaşlar.. Seomoz varda 5 tane firma 99 dolar.. 5 tane 10 tane çok yetersiz.