Merhaba arkadaşlar. All in one seo eklentisini heralde bilmeyen yoktur. Ben bu eklentide ciddi problem yaşadım ve alternatiflerini araştırmaya başladım. Yaşamış olduğum sorunu kısaca anlatmak gerekirse;
Galeri kısmına girdiğiniz zaman yani yazıda yer alan galeride ki resimlere tıkladığınız zaman post title / resim title / blog title olarak görüyor. Ancak ben resimlere girildiği zaman post title'nin olmasını istemiyorum. Ama all in one seonun ayarlarından bunu yapmak ne yazık ki mümkün değil. Ve galerinizde yer alan her resmin önüne konu başlığı koyuyor. Buda uzun başlık oluşmasına yol açıyor ve seo açısında - puan olarak size geri dönüş yapıyor. Bu sorunu burada da konu açarak belirttim ancak yardımcı olan arkadaşlar çıkmadı.
Herneyse dediğim alternatif eklentiler aradım ve Seo Ultimate eklentisi bu benim dediğim şeyi tam olarak yapıyor. Yani all in one seonun yapmadığını yapıyor. Şimdi biri çıkıp panelde ayarı vardır mutlaka bakın edin demesin all in one seonun panelinde öyle bir ayar yok ve bu durumun düzeltilmesi için ftpdeki dosyalarda kodlamanın değişmesi gerekiyormuş.
Benim sormak istediğim siz
Seo Ultimate eklentisini nasıl bilirsiniz? Ayrıca araştırmalarıma göre bu eklentinin link maskeleme özelliği de varmış ve bu sayede diğer eklentilere nazaran bir adım önde görünüyor.