Hayır kesinlikle topu size atmak gibi bir derdimiz yok olamazda...Ki asıl anlayamadığımız Google AdSese ile kıyaslamanız...Google adsense sizin sitenizde sadece cpc ve cpm reklamlar gösterir... Ayrıca bu reklam networküyle kategorimiz aynı bile değil...Fakat biz cpc ve cpm reklamlar haricinde lead bazlı reklamlarda gösteriyoruz....
Bu nedenle kazançlarınız birazda yaptığınız aksiyonlara göre değerlendiriliyor sistem tarafından...
Google AdSense geridönüşlere vs. dikkat etmez çünki reklamverenden belli bir tıklama başı maliyet alır ve reklamverene tıklama gönderir...Satış olması veya olmaması belirttiğiniz reklam networkünü bağlamaz...
Fakat bizi bağlıyor, neden derseniz bizim reklamverenlerimiz içerisinde lead bazlı reklamveren müşterilerimizde bulunmakta... Daha doğrusu Right Media bünyesinde...
selamlar
ben sisteminizden memnun kalmadım ve içeride yer alan tutarımın tarafıma ödenmesini talep ediyorum. Bu şekilde çok uzun süre reklam yayınlamam gerekir ve bu benim için hem vakit hemde maddi anlamda kayıp demek