Botu 2 gündür kullanıyorum bazı bakımlardan bana göre eksikleri ve güncel sorunları hakkında bilgi vermek isterim;
* Sitelerden aratılan videolar 45-60 dakika gibi uzun olduğunda bunları 4-5 dakika şeklinde atıyor ve kesiyor. Tamamını atmıyor. Birkaç defa denedim hep aynı sorun oldu.
* Youtube ve Dailymotion sitelerinden arama yapıyor ama yükleme sorunlu, yükleme yaptıramıyorum. Linkini alıp eklerseniz bot bölümünden kısa videoların bazılarını ekliyor.
* Toplu yükleme yapma olmadığı için tek tek kategori seçerek elle eklemeniz gerekiyor. Yanlarında birer seçenek kutusu olsa ve sayfadaki tüm videoları seç şeklinde seçilse, daha sonra bunları bir sayfaya gönderse ve "Yükle" dediğimizde hepsini sırayla kanala gönderse çok daha iyi ve eşsiz bir sistem olacak. Böylece sistemi açık bırakıp gideceğiz ve döndüğümüzde yüzlerce video kanalımıza upload edilmiş olacak.
* Sayfalamayı elle vermesek de Botextradaki gibi sayfalama yapsa ve tıkladıkça geçse çok iyi olacak.
* Toplu eklemede "tik" konulabilir ve hem tüm sayfa hem de tek tek videolar seçilebilir.
* Daha önce upload ettiğimiz videoların üzerinde "Bu video kanala daha önce yüklendi" gibi bir ibare olsa iyi olurdu. Çünkü 500 video atınca bunların hangilerini attığımızı daha sonra bilemeyiz, bazen aynı video aynı isimle birkaç sitede ya da kategoride çıkabiliyor.
* Birkaç siteden daha arama eklenirse dadından yinmez
Şimdilik söyleyeceklerim bunlar, sistem güzel işliyor ama bunlar da olursa eminim hem daha çok kişi satın alacaktır hem de daha uzun süre abone olarak kalacaklardır.