Merhaba arkadaşlar.
Özgün makale yazıyorum uzun süredir, ancak terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bir tane düzgün ve kaliteli blog açıp iş götüremedim. Tek başıma yapamadığımı fark ettim yani, olmuyor, uğraşamıyorum, bi yerden sonra beziyorum. C/P sitelerin önüme geçtiğini görünce de heves kaçıyor, bilirsiniz.
Şimdi tek başıma iş yapmaktansa birisiyle beraber çalışayım istiyorum. Tasarım, domain, hosting falan filan hepsi bana ait. Kişiden sadece bana konu başlıklarını vermesini istiyorum. Örneğin şu sıralar "akil adamlar" meselesi var. Benimle iş yapmak isteyen arkadaş, kullanıcının "akil adamlar kimlerdir, akil adamlar listesi" gibi cümleleri aratacağını bilmeli ve bana bu doğrultuda anahtar kelime önerileri sunmalı. Çok zor bir iş değil, en azından makale yazmayacak benim gibi Günde iki makale yazmayı planlıyorum. Dolayısıyla bu işe talip olan arkadaş haftada 15 tane kadar konu başlığı ve anahtar kelime ayarlayıp bana gönderebilmeli.
Bu şekilde devam ederek yavaş yavaş ilerleyecek ve kaliteli, özgün, gerçekten kullanıcıyı doyurucu bilgi sanan ve tercih sebebi haline gelebilecek bir blog oluşturabiliriz kanaatindeyim. Sonra adsense, tanıtım yazısı ve link/banner satışı gibi gelirleri paylaşabiliriz.
Bunu da hayrına yapmayacak tabii ama, şuan için geliri olmayan ve garantisi de olmayan bir iş için para harcamak istemiyorum. Mantıklı görenler belirli bir yüzde oranıyla sitenin gelirlerine ortak olabilirler. Tekliflerinizi PM ile gönderebilirsiniz mesela.
Güvenmediğim insanla iş yapmam, -trader i olanla da iş yapmam, 18 yaşından küçük olanlarla da iş yapmam.
paralel konudur.