güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. şunu da belirtmek isterim:
sistemin ücretlendirmesi konusunda yüksek olduğunu söyleyen arkadaşlar var haklıda olabilirler burası bir webmaster forumu ve daha uygun hizmetler her zaman her yerde vardır. ama bu foruma üye olalı yaklaşık 2 yıl oluyor ve foruma ilk üye olduğumdan bugüne kadar hep rent a car sistemleri üzerinde çalıştım neredeyse.
konu başlığında v7 yazıyor ve gerçekten tamamen bir birinden alakasız tam 7 versiyon yazdım. Her versiyonda bir eksiklik gördüm ve geliştirdim. Konu neye gelecek derseniz:
Bu tarz sistemler firma sistemlerine benzemez sorunsuz hatasız ve kaliteli hizmet verebilmesi için mutlaka ve mutlaka tecrübe gerektirir. Yani biri kalkıp x parayı yazarım ben bunu diyebilir ama sistemin işleyişini ve içeriğini görünce vazgeçenleri çok gördüm. bu konuyla ilgili isim vermek istemiyorum aranızda mağdur olan 1-2 arkadaşı bizzat ben biliyorum. O nedenle sistem dışardan göründüğü gibi bir sistem değil arkaplandaki hesaplaması ve işleyişi baya bir karışıktır. O nedenle sistemlerimizin fiyatlarını yüksek tutmaktayız.
20 liraya firma scripti mantığı gütmek ile yıllardır bu piyasada olup yüzlerce rant a cara sorunsuz hizmet veren biri olarak bu kadar çok kritik konunun hatasız şekilde oluşturulması ve böyle bir sistem içerisinde verilmesi kritik bir durum.
alırken fiyat kısmına değil, aldıktan sonra web taraflı iş alma (bölgesel seo) kısmına bakmanızı öneririm. zira sistem hakkında söylenecek kimsenin bir sözü olamaz sanırsam