güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. şunu da belirtmek isterim:
sistemin ücretlendirmesi konusunda yüksek olduğunu söyleyen arkadaşlar var haklıda olabilirler burası bir webmaster forumu ve daha uygun hizmetler her zaman her yerde vardır. ama bu foruma üye olalı yaklaşık 2 yıl oluyor ve foruma ilk üye olduğumdan bugüne kadar hep rent a car sistemleri üzerinde çalıştım neredeyse.
konu başlığında v7 yazıyor ve gerçekten tamamen bir birinden alakasız tam 7 versiyon yazdım. Her versiyonda bir eksiklik gördüm ve geliştirdim. Konu neye gelecek derseniz:
Bu tarz sistemler firma sistemlerine benzemez sorunsuz hatasız ve kaliteli hizmet verebilmesi için mutlaka ve mutlaka tecrübe gerektirir. Yani biri kalkıp x parayı yazarım ben bunu diyebilir ama sistemin işleyişini ve içeriğini görünce vazgeçenleri çok gördüm. bu konuyla ilgili isim vermek istemiyorum aranızda mağdur olan 1-2 arkadaşı bizzat ben biliyorum. O nedenle sistem dışardan göründüğü gibi bir sistem değil arkaplandaki hesaplaması ve işleyişi baya bir karışıktır. O nedenle sistemlerimizin fiyatlarını yüksek tutmaktayız.