KRaLBaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Yıldan Fazladır Bilgisayar ve Internet Dünyasındayım Bu işlerde hiçte acemi olduğumu sanmıyorum. Öncelikle Bunu Belirtmek istedim.

Bütün Mesajlarımı Aratıp Bakabilirsiniz Hiç Böyle Bir Mesaj Yazmış Değilimdir.
Sizi Tanımam ve Herhangide Bir Amacım BULUNMUYOR. Bunun Altını Çiziyorum.

Sadece Benim Anormalime Giden Gelirsiz ve Hitsiz Bir Siteye Neye Dayanaraktan Böyle Bir Fiyat istemenizdir. Bunuda Kendinizce Açıklamışsınız Lakin Sizin Emek verdim Dediğiniz Siteyede Son 1 Yıl içerisinde Ekleme Dahi Yapmamışsınız.

Benim Yabancı Hitli Sitem var Ortalama 15 20k Arası Hiti var Günlük 20 25$ Getirisi var. Buda Demek Oluyorsa Aylık 600 750$ Türk Parası Olarakta 1000 TL Üzerinde Bir Kazanç Sağlıyor.

Özel Yazılım Özel Tema ve Bende Sizin Kadar ve Sizden Çok Daha fazla Emek veriyorum.

Sizin Bu Mantığınıza Göre Benim Bu Siteye 100,000 TL mi ? İstemem Gerekiyor ?

Yok Böyle Bişey Biraz Site Satış Bölümündeki Siteleri inceleyin Derim Size Bakın Sizin Siteden Çok çok Kaliteli Siteler Var ve Hiç Bir Fiyatta Böyle Mantıksız Değildir.

Hakkınızı Helal Edin Ama İŞİN Gerçeği Budur.
Ben de 20 yıldır BT sektöründeyim, asli gelirimi bu işten sağlamıyorum, lafı uzatıp münakaşaya girmek niyetinde de değilim, bir önceki cevabımda gerekenleri yazdığımı düşünüyorum. Verdiğim emeğe biçtiğim değeri budur.

Anladığım kadarıyla 4 sene önce 9 dolar ödenerek register edilmiş park halinde 1 kuruş geliri olmayan bir domain de size göre en fazla 9 dolar etmeli. Öyle ya ne de olsa gelir elde edilmiyor.

Mesajımda belirttiğim bütün parametreleri gerçekleştirmeniz halinde talep edeceğiniz ücreti de gerçekten merak ediyorum. Yalnız cevap vermeden önce en azından içinizden 1 den başlayıp 1700'e kadar saymanızı tavsiye ederim.