Arkadaşlar samimi bir arkadaşım benden bir web sitesi istedi. Benim bu istekleri gerçekleştirebilmem mümkün değil. Bu sebeple sizden belki yardım alabilirim diye düşündüm. Aşağıdaki talep ve isteklerin bulunduğu bir script i yazmanız; ne kadar sürer, ne gerektirir, ne kadara mal olur. Bu cevapları bana pm olarak gönderin bende arkadaşa ileteceğim. Ödeme ve varsa sözleşme gibi durumları arkadaşın kendisi ile görüşürsünüz. Daha detaylı bilgi isteyenlere de arkadaşın telefon ve mail adresini verebilirim. Ben sadece aracıyım bunu da belirteyim.
Amaç:Kurulma aşamasında olan bir firma için bilgi ve belge paylaşım sisteminin yapılabiliyor olması.
Firmada çalışabilecek kişi sayısı: Şu anda bir sayı yok ama bu ilk etapta 1 (ben) ila 20 arasında olabilir.
Müşteri Sayısı:Müşterilerim bu müşterilerin sayısı ilk etapta 1 ila 100 arasında olabilir. Her müşteride bu sistemi kullanacak 2-3 kişi olabilir.
İstenilenler:
- Her çalışanın ve müşterinin bir user name ve şifresi olmalı ve sisteme erişip buraya resim ve data yükleyebilmelidir.
- Yine her çalışan burada bulunan resim data video gibi bilgilere erişe bilmeli ve yükleme yapabilmelidir.
Beklentiler:
Ben sistemi nasıl kullanacağım beklentim NE?
Öncelikle sisteme müşterimin datalarını girmesini isteyeceğim, müşterinin yetkilendirdiği ve benim yetki verdiğim kişi sisteme girip şirket ile ilgili dataları ve resimleri girecek ardından ben bu sistemden rapor almak kaydı ile bu müşterinin neyi eksik neyi tam yaptığını göreceğim daha doğrusu sistem görecek ve bu müşteriye bak bu eksik bak bunun geçerlilik süresi dolmuş diyen bir mail yollayacak müşteriye bu mail müşterinin kendi mail adresi olacak ben ayrıca müşteriye mail adresi vermeyeceğim. ve ben sistemden rapor istediğimde her müşteri için ve eğer var ise müşterinin tüm işyerleri için bana rapor verebilmeli görsel ve yazılı.
Velhasıl-ı Kelam çok konuştum biraz aklınızı karıştırmış olabilirim
Birazda word üzerinde anlatayım;
Link:
http://www.dosya.tc/server5/LvDdZu/d...Bilgi.doc.html
Linkteki word dökümanındaki resim üzerinde anlatılmış bölümleri bulabilirsiniz. Biliyorum zor bir iş ama bunu yapacak bir adama veya adamlara ihtiyacım olacak sağlam biri olmalı beni yarı yolda bırakmamalı çok acil bişi değil hemen olsun bitirim diye bişi yok zaten bu konu üzerine ancak mayıs 18 den sonra tam olarak çalışmaya başlayabilirim ama o zamana kadar gerekli olan teknik alt yapıyı kurmalıyım en azından neye nasıl ihtiyacım olduğunu bilmeliyim, belki alternatifleri değerlendirmeliyim.
Not:Siteden satış yapılmayacak.