Arkadaşlar malümünuz ortada birçok tostçu var ben tostçu değil gerçek hostçu arıyorum. Lütfen yazdıklarımıda okumadan yorum göndermeyin. 2-3 kere hosttan yana ağzım yandı. Birinde adama shell var diyorum sen nerden biliyon yok bişey diyor oysa sunucudaki bütün siteleri silsem silerdim yani. Birinde de sağolsunlar İP vermiyorlar. C Class İP'nin bittiğini 100 lira geçirebileceklerini söylüyorlar. Sağolsunlar o kadar keriz değiliz henüz. Lokasyon öncelikle Türkiye tercihimdir. Bunun nedenide İP bazlı çalışma daha iyi verim alıyoruz diye düşünüyorum. Birde memleketimin insanı kazansın diye bunu istiyorum. 5 gb alan ve alt özellikleri genellikle sınırsız paketleri tercih etmek istiyorum. Sonradan işte fazla site oldu gibisinden uğraşmayayım. Linux olmasını istiyorum başlıktada belirttim. İstediğim zaman hemen İP tahsilini yapabilmesi gerekiyor. Bir diğer hususta destekte sorun yaşamak istemiyorum. Ben işim olduğunda direk ararım tabi ama yani bunun bir sınırı vardır. Sağlam ve yardımcı olabilecek kişiler tekliflerini sunarsa çok minnettar olurum. Teşekkürler.