Karalamıyorum konuya yazmışım 24:00 a kadar yaparsın diye daha önce sebepsiz yere geldin arkadaşlık scripti konumu karaladın haksız olduğunu anladın ordan yaran var senin bana. Şimdide geldin -trader veriyorsun. Ben hakkım olanı yaptım , konuda belirtmişim konu senin sayfandada cıkıyor onlinesin geziniyorsun bakmıyorsun buda senin umursamadığının göstergesi. Ya isimtescil mailini verir domaini alırsın ya mislini verirsin 3 liranı alırsın. Uzatmanın alemi yok , karalamak o kadar kolay değil senin yüzünden benim 750 liralık scriptim 5 paraya gitti.
5 paraya gitti ? 260 lira ile bende kalmıştı sen hemen al ile 750 liraya sattığını söyledin bak gene yalan konuşuyorsun var bir dümen ama anlamadım evet bakarsan eğer ayın 1 inde yatırdığımı görürsün parayı sen zannediyorsun galiba bugün yatırdım dekontları koydurtma bana domaini aldığım gün yazdığın gün ödedim paranı sorumsuzluk sende istemiyorum 3 lirayı domaini de istemiyorum sadece cezalandırılmanı istiyorum bu kadar kolay olmamı insanları karalamak benden fazla itraderin var diye kendini ağa zannedemezsin ben 100 kişiyle iş yapıyorum herkese itrader attıramam Ferhatından tut ahmetine kadar gereğinin yapılacağından eminim.