yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş yeter kafi, burası domain değerlendirme bölümü. Benden ve buradaki insanlardan domain değerlendirmemizi istiyorsunuz. Ben veya bir başkası domain'lerinizi beğenmedik diye sizin bu konudaki tavırlarınıza ya da hoşnutsuzluğunuza katlanmak zorunda değiliz değil mi? Herkesin görüşü vardır ve size düşen de olumlu olumsuz bütün görüşlere saygılı olmaktır. Bir değil, iki değil bu yönde teyitte bulunan herkese aynı tavırla yaklaşıyorsunuz.

Benim laflarımı iyi tahlil edin. Ben, size kurduğunuz cümleyi söylüyorum. Sizin, kurduğunuz cümlenin anlamı budur diyorum. Türkçe bilen herkes bu anlamı çıkarır. Ben, sizin kurduğunuz cümleye ekleme çıkartma yapmıyorum. Eğer bunu dile getirmemden rahatsızlık duyduysanız kurduğunuz cümlelere daha dikkat edin. İnsanların açığını aramak gibi hamleler yapmayın, önce kendinize çeki düzen verin.

Oturayım harf harf her yazdığınızı tahlil mi edeyim? Yazıp çizdiklerinizi bir tahlil edin, sonra gelin karşımda açığımı aramaya kalkın.

Domain değerlendirmenizden niye rahatsız olayım. Bilakis yardımcı oluyorsunuz ve bende bundan memnunum ve teşekkür ediyorum. Olumsuz yorumlar da en az olumlular kadar bana yarar sağlıyor çünkü öğreniyorum.

Ancak iş tanımadığınız birinin karakterini tahlil etmeye giriyor. Domain değerlendirme bölümünde bana etmediğiniz hakaret ve iftira kalmadı. Gerçekten farkında mısınız domain değerlendirmek yerine beni değerlendirmeye kalktığınızın.