yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala aynı zihniyet Nokta atışı yapmışım yani. Hatta sizi öyle tanımışım ki benim mesajımdan sonra hemen satış başlığıma girip açık arama derdine düşeceğinizi tahmin ettiğim için;

Eğer hoş görünün ne olduğunu öğrenmek isterseniz şu başlığıma da bakın, bakın ve görün sizin gibi domain'imi beğenmeyen insanlara davranmış mıyım?

Ben, o 1 TL etmeyecek domain'lerim için "müşterisi hazır" demiyorum. Yani ben, pazara ecik bücük domatesimi götürüyorum, müşterisi çıkarsa satarım. Çıkmazsa ecik bücük domateslerimi alır, evime dönerim. Ama siz, size güvenen insanları aldatıyorsunuz. Bunu da sözlerinizle ve şu an ki tavrınızla teyit etmiş vaziyettesiniz.

Hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin.

gözünüzden kaçan şey ben çevreki müşterilerime sattığım domainlere site kurup onları yükseltme görevini de yerine getiriyor. Domain sat kaç mantığı yok bende.

benim aldattığım 1 müşteri biliyormusunuz ? bilmiyorsanız bu söylediğiniz laf iftira olmuyor mu ? siz insalara delil olmadan iftira atan birimisiniz ? Öyle ise karakter farkımız olduğu gayet açık.

Allah aşkına faydasiz.org ye mi para yatirmak akıllıca facebok.pw gibi bir domaine mi. Lütfen biraz düşünün.