Domain alıp satmanın kakalamak olduğunu sizden duyuyorum. Porföyünüzdeki bazı domainleri gördüm bedava verseler alınmayacak domainler de var. Ve siz onları satışa koymuşsunuz.
1 lira etmeyecek domaini biri aldığı zaman kakalamış mı oluyorsunuz ?
örneğin jenerik diye sattığınız "faydasız.org" domaini sadece 36 tam aramaya sahip bunun para etmeyeceğini domaine yeni başlamış biri bile bilir ama buna rağmen satıyorsunuz. bile bile iş yapmayacak bir domian satıyorsunuz ve ticaret ahlakına sahipsiniz (burada yazdımlarım sizin yorumunuza ayna tutarak kendinizi yorumlamanız içindir.)
ben 368.000 aramaya sahip makita domaini sattığımda ticaret ahlakım olmuyor değil mi ?
Kimse kimseye zorla bir şey satmıyor değil mi ? Sizde zorla satmıyorsunuz, bende. bende domaini alırken bedel ödedim sizde. ben morpakampus domaini ni 500 dolara satarken mantıken adamların hakkını dolaylı gasp etmişmi oldum yoksa domain ticaretimi yaptım sizce.
aklı başında biri faydasiz.org yi almalı yoksa facebook.pw yi mi ?
gözünüzden kaçan şey ben çevreki müşterilerime sattığım domainlere site kurup onları yükseltme görevini de yerine getiriyor. Domain sat kaç mantığı yok bende.