komser imza atmıyor sizde birşeyler alıyorsunuz kacak göcek iş yapmadım, yanlış yapmışsınız hocam ne demek imza atmıyor liste veriyor hangi belediye soruşturalım bir
ben kaçak göçek hiç bir iş yapmadım her işimi düzgün yaptım yazdığım yazıyı bir daha okursanız ben askerdeyken oldu dedim annem cahil birşey bilmez dayım desen oda öle istemişler bunlarda gitmiş almışlar eğer ben olsaydım kesinlikle almazdım. sadece o değil belediyeden gelen denetleme ekibi yemek istemişler yoksa imzalamayız demişler dayım adamları yemeğe götürmüş vs vs bu bahsettiğim şeyler 2 sene önce olan şeyler varsa tanıdığın sağlam bi yer belediyenin adınıda vereyim karakolun adınıda başkomserin adınıda.
Hocam muhasebeci yönlendirmedimi başvurma işlemleri sırasında. Siz her halükarda haklısınız itirazınıza devam edin olmadı bi avukatla görüşün derim...
yok normal şartlarda ruhsat başvurusunu yaptık belediyeye evrakları tamamladık verdik itfaiye vs denetleme ekipleri geldi ruhsat onaylandı bize verildi ne belediye nede muhasebeci kaymakamlığa bildircen demedi ben diyorumki madem bildirmemiz gerekiyor ya belediye ruhsatı vermesin yada belediye bildirsin veya sölesin bize. söylemiş olsalardı onca iş yapıldı onumu yapmazdık ? atıyorum söylemiş olsunlar bizde yazı vermemiş olalım 7 milyar ceza kesilir mi sırf bunun için.. avukatla bugun görüştüm uraşıyor yarın tekrar itiraz edicek bakalım nolcak