iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasak değil ama senin aldığın hit spam olacağı için banlanma riskin yüksek. Fragman izle diye aratılmıyor çünkü hit yok o kelimelerde.

Adamın arttığı kelime "muhteşem yüzyıl son bölüm" senin sitene geliyor içeriği bulamıyor ve adsense reklamlarını tıklıyor ve bu da yanlış içerik + spam olmuş oluyor. Bunun sonucu da adsense ban oluyor.
bence fragmanlarda hit düşük değil ben öyle düşünüyorum. ve etiketlerde kesinlike son bölüm izle , 180. bölüm izle , full izle gibi kelimeler geçirmeyeceğim. etiketler. misal işler güçler 180. bölüm fragmanı , işler güçler 180. bölüm fragmanı izle , işler güçler fragmanı , olacak . bunlar içinde sitemize giren kişiler içeriği bulacaklar . böyle bir risk varmıdır ? yani bakıyorum youtube'a yüklenmiş bir dizi fragmanı bir haftada 50 60 bin izlenme alıyor geneldede o fragmanda aranmada ilk 5 te oluyor googlede. yani ilk 5 e ilk 3 e girdiğim zaman her dizi ve filmin fragmanının aranmasında ve etiketlerin düzgün olması kaydıyla hitin geleceğini düşünüyorum . yeterki adsense banlamasın

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:31:41 -->-> Daha önceki mesaj 15:28:09 --

kado34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fragman, dizi vb. sitelere telif hakkı yüzünden vermiyorlar, alanlar da başka siteler üzerinden onaylatılmış hesapların reklamları. Tabi bi zaman sonra banlıyorlar.
fragmanlar.com 5 yıllık bir site misal bu sitede fragman var ama title filan fragman izle geçiyor. full izle geçmiyor. dizi ve film sitelerine vermiyorlar evet. ama bence fragmanların telif hakkı yoktur.