Merhabalar ;

Teşekkür ederiz.Stoklarımız mevcuttur.Kısa sürede teslimat gerçekleştirilebilir.

Saygılar.

MehmetKabatas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler Servers.com.tr,

Servers.com.tr ‘den hizmet alan pişman olmaz çünkü ben olmadım. Kendilerinden sürekli olarak VPS ve Dedicated sunucular kiralamaktayım. Yine çok kısa bir süre önce 5x2 TB 1 GBit paylaşımsız Hollanda lokasyon sunucu satın aldım.

Şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadım kendileriyle ilgili. Ne istediysem hepsini jet hızında yerine getirdiler.

Benim için en önemli olan nokta ulaşılabilecek bir telefon olması. Bir önceki firmadan ayrılma sebebim ulaşılabilir bir telefonun olmaması idi. Çünkü derdinizi anında bildirmek ve hemen çözümlenmesi başka, yazışarak sonuca ulaşması başka! Yazışmalarda çoğu zaman derdinizi anlatmak mümkün olmadığı gibi net cevaplar da alamıyorsunuz. Genelde zihniyet “bir defa sattım gerisine karışmam” oluyor.

Servers.com.tr ile ilgili asla umursamaz tavırlar yaşamadım (yaşayacağınızı da hiç sanmıyorum). Sonuna kadar ne isteniyorsa yerine getiriliyor. Hatta sizin durumunuza göre tavsiyede bulunuyorlar, mantıklı fikirler veriyorlar. Sorulan sorulara büyük bir sabırla cevap veriliyor.

İnşallah bu tutumlarından hiçbir zaman vazgeçmezler. Çünkü her zaman böyle güvenilir arkadaşlara, firmalara ihtiyacımız var.

Sizleri tanıdığım için çok memnunum.