Merhaba. http://www.chat.org/ sitesinde ki şu anda mevcut yapı şöyledir. Türkiye ip girişlerinde index.tr.html dosyası htaccess metodu ile aktif oluyor. Türkçe ip harici girişlerde ise ingilizce indexi olan index.en.html çalışıyor. Bu sadece ana sayfaya özel bir koddur. Yalnız bu kodda bazı sıkıntılarımız var. Site ana sayfa üst kısmında bulunan yabancı dil bayrak bölümünde ingilizce flaga tıklandığı gibi yine türkçe indexi geliyor. Bunu yapmasının nedeni türkçe ip den giriş yapmamdır. Ama ben bu sorunu özel bir kod yapısı ile aşabiliriz diye düşünüyorum. Ben bu konuda profesyonel destek istiyorum. Şu anda bu sorunu aşmak için en.html olarak ekstra bir dosya oluşturup ingilizce bayrak linkine bu sayfayı belirttim. Bu şekilde bir dil index sayfasından iki tane olmuş oluyor. Buda bana saçma geliyor. Bunun yanı sıra diğer sorun ise ingilizce bir alt kategoride ana sayfa buttonuna tıkladığım gibi yine ana sayfaya yönlendirme yapıp türkçe index geliyor. Buraya yazılacak kod ile yine ingilizce ana indexi gelip www.chat.org olarak görünmesini yani html uzantısı görünmesini istemiyorum. Bu profesyonel çalışmayı yapabilecek arkadaşlar pm atsın lütfen.