5 bin tekil hit 30 tlye geliyor dimi hocam.
evet.
Yaklaşık 1 seneye yakındır kendisiyle çalışıyorum.Gerek kredi satın alarak, gerekse kredi satın almadan programı kullanıyorum.Sayın
@XEJDER bu işte başarılı bir arkadaşımız.Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.
teşekkürler.
Herkesin yorumları olumlu, ancak kullanmaya başladığım andan itibaren google da gerilemeye başladım.
site
www.kiralikvosvos.com kelimeler "düğün arabası" "gelin arabası" kullanmaya başlamadan önce düğün arabası kelimesinde 12. sıradaydım, gelin arabası kelimesinde 7. sıradaydım.
5 gundur kullanıyorum programı, her bir kelimeye saatte 6 hit gonderiyorum. Şuanki sıralama
düğün arabası : 18
gelin arabası : 10
nerede yanlış yapıyorum bilemedim bana neden fayda etmedi anlayamadım fikriniz var mı acep ?
organichit @ gmail com adresine mail gönderin, yardımcı olalım.
burdan yine açıklama yapalım. farklı hit sistemi kullanmayın. birden aşırı link almayın. pr değeri olmayan yabancı sitelerden link almayın. imleme yapmayın. organik hitten alacağınız yarar sitenizin alt yapısı ile doğru orantılıdır. alt yapısı sağlam sitelerde istenilen sonuç kısa sürede alınabiliyor.
web sitesi olan kişilere tavsiyeler
öncelikle sitenizin hatalarını düzeltin. örnek:
<TITLE>Kiralık Vosvos düğün otosu, kiralık oto, gelin arabası, woswos, kiralık vos, kiralık wos wos, klasik düğün arabası, eşsiz vosvos, ilginç vosvos, cabrio vosvos</TITLE>
<META NAME="description" CONTENT="Düğün arabası düğün otosu gelin arabası gelin otosu veya klasik araç kiralayabileceğiniz bir site.">
<META NAME="keywords" CONTENT="düğün otosu, gelin otosu, gelin arabası, düğün arabası, kiralık gelin arabası, kiralık gelin otusu, kiralık düğün arabası, kiralık düğün otosu, kiralık klasik oto, kiralık klasik araç, kiralık klasik araba">
üstteki gibi spam tarzı ve aynı bilgileri tüm sayfalarda kullanmayın. title, keywords ve description sayfaya özgü ve sayfa hakkında bilgiler içersin (değişiklik sıralamanızda olumsuz etki edebilir). w3 hatalarını düzeltin. sayfa hızını artırmak için kodları optimize edin.
alınan doğal ziyaretler ile birlikte sitenize içerik günlük içerikler ekleyin. siteniz portal tarzı ise blog bölümü açın. az sayıda tanıtım yazıları alın.
organik hit için tavsiyeler
sitenizin alt yapısı tamamlandıktan sonra doping etkisi için organik hit gereklidir.
organik hit ile yükselmek istiyorsanız hergün kullanmalısınız. bugün 100 ziyaret, yarın 0 ziyaret doğru olmayacaktır. düzenli, dengeli ve devamlı olmalıdır. ziyaretçi sayısını aranma sayısına orantılı olarak belirleyin.
bunun için şu yöntemi kullanabilirsiniz: google da kelime aracı kelimesinde 1.sırada bulunan linke girin
https://adwords.google.com.tr/o/KeywordTool
sol kısımda sadece tamı işaretleyin. kelimenizi aratın. yerel aranma kısmındaki aranma hacimlerini kıyaslayın.
örneğin köfte kelimesinde 5.sırada siteniz bulunuyor. köfte kelimesinin yerel aranma hacminin aylık 30.000 olduğunu bulunuyorsunuz. bu demektirki günlük ortalama 1.000 kez aranıyor. sıralamanızda 5.sırada olduğundan dolayı günlük 400 civarında ziyaretçi almalısınız.
ziyaretçi süresi olarak ortalama 5 dakika tavsiye ederim. ziyaretçi süresi sitenin kalitesini belirler. dolasıyla 400 kaliteli ziyaretçiniz 1000 normal ziyaretçiden daha iyi olabilir.