supersin. adsense ile youtubedan 1000 izlenmeden 1 dolar kazanmak icin yirtinmaktan daha buyuk fikir bu...
MZ601 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Eyvallah digiklan
Şimdi olaya biraz daha gaz vermek istiyorum
Arkadaşlar youtube üzerinde hiç bir yerde direk link çıkışı yapılamıyor önce yönlendirme sayfasına gidiyorsun sonra linke, bu yöntemle tıklanıldığı anda direk linkine gidiyor. Zaten bunu başka biri ele geçirse hemen satış konusu açardı.
Youtube da patlatılabilecek bir video ve içine yerleştirilecek 1-2 sağlam offer ile bir kaç günde çılgın paralar kazanılabilir.
Genelde sağlam youtuberler kamera arkasına geçip şov felan yapanlardır, bunların her videosu milyonlarca izlenir. Bizlerin gerek düşük ingilizce gerek Avrupa/Amerika ile olan kültür farkımızdan dolayı pek öyle bir şansımız yok.
Peki nasıl video patlatabiliriz
İşte bu biraz şans ama şansı zorlamak için çalışmalar yapmalıyız, mesela fail compilation videoları sürekli ilgi görür her an patlamaya hazırdır bunu da videoları kesip biçip hepimiz yapabiliriz. Şurda 2-3 haftadır videolarla ilgilenmeye başladım henüz patlayan bir videom yok ama yapılıacak bir 15-20 videodan biri mutlaka patlar diye düşünüyorum. Bu arada patlama sözünü çok kullandım patlamaktan kastım video izlenmesinin bir kaç günde milyonlara ulaşmasıdır.
Video kısmında her şey tamamsa sitede neydi o adını hatırlayammadım şimdi, her kullanıcıya ip adresine göre içerik/link gösterecek script lazım ve buna uygun bir offer, kısaca mantık bu dahada geliştirilebilir.