bayGaReZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ikinci hatayı söyleyeyim, daha önce bir başlık göndermişsiniz, tekrar göndermeyin diyor. bu nedir? iki defa session_start kullanmış olabilirsiniz, ya da header fonksiyonunu kullanmadan önce bir html çıktısı vermiştir sayfa. Bu sorunu aşmak için sayfanın en üstüne ob_start() en altına da ob_end_flush() kodlarını yazın, sorun gider.

İkinci sorunda ise söylediğim şey hala geçerli. Benim dediğimi anlamamışsınız. Ben o kodu arayın demedim. php.ini dosyasında o parametrenin karşılığı nedir onu sordum. Bir tane boş bir php dosyası oluşturun ve içine yukarıda verdiğim kodu yazın. Browserda o dosyayı açın (örneğin bak.php ise site.com/bak.php gibi) ekran çıktısını bana söyleyin. Ona göre size yorum yapayım.

Not: bu sorununuzu hosting sağlayıcınız çözer.
yardımlarınız için öncelikle teşekkür ediyorum

ust.php de en üste ve enalta verdiğiniz kodları yazdım hata gitmedi şu şekilde oldu benmi yanlış anladım yoksa sorun başka bi yerdemi ? ust.php açıp en üste ob_start() kodunu yazdım sayfanın en altınada ob_end_flush() bunu yazdım.

ikinci dediğinizi yaptım bir php dosyası oluşturdum ve içine verdiğiniz kodu yazdım ekran görüntüsü aşşağıdaki gibi çıktı