Bir site açmıştım. Siteye 1-2 ay içeresinde 10 k etiket ve biraz da içerik girdim (500-100) Daha sonra etiketleri sildim ve şu an 17k tarama hatası var. Fakat etiketleri tekrar ekleyip, noindex tagı ile onları engellemeyi düşünüyorum Google tekrar o sayfaları taramaya çalıştığında. Fakat bir problem var. Site indexleri belli bir yerde kaldı. Artmıyor yani. Anasayfa 23 Mar 2013 08:57:29 GMT tarihinde index almış son olarak (hergün güncelleme yapmama rağmen.)
Yeniden değerlendirme isteği yollamama rağmen, sorun yok diye cevap geliyor. xxx.com şeklinde arama yaptığımda site ilk sırada fakat xxx com (noktasız arama yaptığımda) site sonuçlarda görünmüyor. Acaba etiketleri bir anda silmem yüzünden mi site index almıyor, yoksa sandboxta mı site?
Son olarak title ı Google da arattım, o da çıkmıyor. Title şu şekilde: Kaliteli ve ücretsiz Full HD film izleme sitesi - "Kaliteli ve ücretsiz Full HD film izleme sitesi"
(tırnak içinde) arattığımda ise 8 ve 9. sıralarda alt sayfalar çıkıyor.
Sitemap durumu aşağıdaki şekilde:
Not: Sandbox ile ilgili çok araştırma yaptım ama bir türlü tatmin edici içerik bulamadım, o yüzden konu açtım.