başlık duygularimi anlatiyor aslinda hani düşünüyorum vatan haini olsak el üstünde tutarlar bizi keza davulla zurnayla karşıliyorlar ya hani neyse.. dükkan vardı kapattık her gün bir ceza geliyor 7 milyar ceza geldi neymiş ruhsat almadan önce kaymakamlığa yazımı vermemişiz gidip söylememişmiyiz neymiş onun cezası iyide belediye ruhsatı vermeseydi o halde ? ceza geldi 7 milyar ya az buz değil be arkadaş 7 milyar yazıktır günahtır mahkemeye itiraz ettik devleti devlete itiraz edersen ne olcak red kağıdı gelmiş bugun yine itiraz edicem kaçak göçek birşey yapmadık kı ya ruhsatımızda vardı işlettik kapattık yeter artık ya devletten nefret ediyorum zorla yemin ediyorum kaçak göçek işlere zorluyorlar aççan dükkan abi ruhsat vergi levhası almıcan o zaman yaranırsın. nedir bu anlamıyorum ki kaymakamlığa bildirmemişiz ulan bana bu ruhsatı veren siz değilmisiniz daha neyini bildircem yada belediye ruhsatı verirken bildirmiyor mu kaymakamlıga yada bize demişmi belediye git bildir diye , bizmi bildirmemişiz şimdi kalmış ceza kesiyorlar napcam arkadaşlar bi yol gösterin yaw 7 milyar nasıl ödiyim 2 haftada süre vermiş