Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce yurtdışından aldığım Asus Padfone 2 telefonumu nakit ihtiyacından ötürü satmaktayım,Şuan bizim Tr piyasasına gelmedi bu cihaz bunun ilk serisini daha yeni getirdi ASUS onuda aşırı kazık bir fiyata satıyorlar Asus Padfone yazıp görebilirsiniz kendiniz.
Telefonun Özelliklerine gelecek olursak yenil nesil akıllı telefon olduğundan donanımsal olarak yok yok durumda,ve birlikte aldığım pad station istasyonu sayesinde hem tablet hem akıllı bir telefon durumda.
2 GB RAM, LTE desteği, NFC, 1280x800 piksel IPS ekran, 135 gram ağırlık, 64 GB bellek kapasitesi , dört çekirdekli 1.5 GHz Snapdragon S4 işlemci, Adreno 320 GPU ve 13 Megapiksel arka, 1.2 Megapiksel ön kamera gibi özellikler bulunuyor.
Telefonda yüklü olan android sürümü Jelly Bean (Android 4.1). Telefon pili bütünleşiktir ve 2140 mAH kapasiteye sahip!
PadFone 2'nin üzerine takıldığı ve cihazı tablet bilgisayar olarak kullanma imkanı sunan PadFone Station.10.1 inç büyüklüğündeki ekran 1280x720 piksel (720p) çözünürlük sunuyor. Tablet aksesuarının ağırlığı ise 514 gram.
Aşağıdaki linkten iphone 5 karşılaştırmasını ve detaylı teknik özelliklerini görebilirsiniz.
http://www.chip.com.tr/makale/asus-p...tte_38100.html http://blog.tamindir.com/iphone-5-il...stirmasi_1203/
Sadece İstanbul içi elden teslim olarak cihazı satmayı düşünüyorum,şehir dışı almak için ısrar eden olursa ancak cihaz ücretini aldıktan sonra kargo yoluyla gönderim yapabilirim.
Şuan geçici olarak passaport kaydı bulunmakta ondan ötürü kaydı yok olarak kabul edebilirsiniz yani alan kişi kaydının düşmesinide bekleyebilir veya aldığı gibi kendi yapabilir passaport kaydını o sizin keyfinize kalmış!
2 sene garantisi bulunmakta cihazın asus genel merkez tarafından seri numarası üzerinden teyit edilmiştir.
Sanalpazar veya gittigidiyor üzerinden vade farksız 12 taksit olarak satış açılabilir(Komisyon size ait olacak şekilde).
Azda olsa fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım,nakit ihtiyacım olmasa zaten cihazı satmayı düşünmüyorum.
Konu içerisinde geçen resimler bende ki cihazın birebir aynısıdır,fikir sahibi olabilmeniz açısından ekledim, istendiği taktirde birebir cihaz resimlerinide koyabilirim ancak gerek kalacağını sanmıyorum sonuçta elden teslim edilecek.
Şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun.
Saygılar