Eğer domainler satılmaları için bekleyecekse bence zarar edilir. Ama canlı tv sitesi açmak için ben o 7 domainin yanında 13 domain daha ekler 20 domainle başlarım.

Evet piyasada canlı tv veya canlı radyo siteleri var ama dizi,film,oyun,haber vs siteleri gibi çok fazla yoklar. Biraz kaba tabir olacak ama canlı tv siteleri tam anlamıyla daha ayağa düşmediler.

Ufak bir hesap kitap yapalım. Canlı TV kelimesinde site istiyorsunuz. Sitenizin iç optimizasyon, kurulum, ayarlar herşeyi bitti. Sıra geldi link ve tanıtım almaya ? Şu anda bu tür siteler çok olmadığı için 1 tane site için ortalama 3 aylık 70 TL ödeseniz 12 aylık 1 siteden link alımı 280 TL yapar. 20 kanale için birer tane link alıyım derseniz eder size 3.360 TL. Sadece 1 radyo kanalı için bu kaba hesap.

10 kanal için veya direk "canlı tv" veya "canlı tv izle" kelimesinden link almadan hesapladık.

20 domainin yıllık kayıt masrafı en fazla 300 TL tutar. Hemde 1 yıllık bu sitelerden tertemiz link ve sonuna blog kurulup tertemiz tanıtım yazıları da alınabilir.

İnternetten para kazanmak istiyorsanız ya paranız olacak " para ile para kazanacaksınız " ya da ciddi anlamda bilginiz olacak ki " bilgi ile para kazanacaksınız " ...

En başta da belirttiğim gibi.. Eğer ki domainler boş bekleyecekse bence zarar, ama canlı TV siteleri ile en son ana domaine çalışılacaksa o zaman ciddi rakamlar kazanılır.

NOT: Bu örneğe yakın bir çalışma yaptım 8 ay önce. Allah'a şükür bir sektörden ciddi anlamda kazanıyorum. Bu sektör için 8 ay önce 50 tane domain aldım. Bu domainlere de ana siteler gibi çalıştım ( En son hedef kelimede bu 50 sitenin 12 tanesi ilk 500 içinde yer alıyordu ). Sırayla bu sitelerden, para kazandığım ana domainlere link ve tanıtım yazısı çalışması yapıyorum. Sitelerde sektörel zaten. O sektörden bir Allah'ın kulu da ne link satıyor ne de tanıtım

Gece gece amma kafa ütülemişim kusura bakmayın