diğer bir anlamadığım. mesela ben ; istanbulun varoşunda doğmuş büyümüş biriyim. cihangirde doğup da büyümedim. ve birçok insan da benim gibi bir kültürden gelme, arkadaşlarımızla muhabbetlerimiz aynı yani kim bir kız arkadaşınla gerçekten ama gerçekten samimi olabilir ki ? Hayır yani sen ne muhabbet yapacaksın mıuhabbetinin elbet bir sınırı olacak bunun neresi samimi allesen. erkek arkadaşınla : "*** şu hatunun da kalçaları çok güzel ahaha, mal herif, naber *** *** " gibi konuşup da kız arkadaşınla : " ay evet canım inanır mısın ben de hiç hoşnut değilim bu durumdan, hihihi bence de şekerim, ya sen benim kankamsın ya" falan bunlar bana ne samimi ne yürekten ne de doğru geliyor.
Bir diğer örnek olarak siz mesela kız arkadaşınızla falan böyle başbaşa görüşüp çay içiyorsunuz muhabbet ediyorsunuz hoş, peki sevgiliniz var ya da yok ama farzedin olsun, o da bir erkek arkadaşıyla çay kahve içtiğini muhabbet ettiği söylüyor size falan..
Gerçekten net ve objektif olarak erkek arkadaşlarıma, kardeşlerime, abilerime sorarım. Ne düşünürsünüz ? Ne hissedersiniz ? Bunun cevabını yürekten bekliyorum...

Kız arkadaşlar da samimi olduğu bir arkadaşına sevgili olmayı teklif etsin bakalım durum ne olacak ?

Hayır doğru olan şudur ki ; karşı cinsten arkadaşlar herzaman potansiyel sevgili adayıdır, hele karşısındakinin kendisine arkadaşça yaklaştığını bilip kendisi de arkadaş giydirmesinin altında farklı niyet ve emellerde olan asalakların olduğunu düşünmek, yiyip bitiyor beni.

Başıma birkaç kez geldi, pek yakınen tanımadığım ama birlikte bir iş için vs. birlikte araya gelmemizin gereken kız tanıdıklarım oldu, yoğun bir gün sonu ya da ona benzer bir durumda gittik bir puba alkol alkol alkol.. Sonrası evde bitti 2 kere yaşadım kendimden tiksindim hadi ben pislik biriyim kızlar da mı öyleydi hiç ergen falan da değiller gayet yaşları başlarını almış kişilerdi.. İşte bu sebeplerden tiksindim hep bu tür ilişkilerden, yani "arkadaş ayağına" derler ya ö tür durumlardan..

Böyle bir durum olduğunu düşünün sevgiliniz bir arkadaşıyla bi puba gitti içti içti içti sonuç böyle oldu yani olur çünkü alkolun insanı ne durumlara soktuğu bariz belli. Olabilir de aslında buraya kadar sıkıntı da değil, şayet böyle bir durum yaşamış olsam ve sevgilim bana gelse dese ki böyle böyle içtik sonra seviştik derim tamam ama bir daha dikkatli ol sindirmem.
Ama bunu kimse çıkıp da itiraf da etmez çünkü devir yalan devri. Yalan söylenecek saklanacak ve eninde sonunda ortaya çıkacak ozaman en kötüsü olacak. Yalan söylendiği belli olacak ve yalan hayatta en nefret ettiğim sindiremediğim şey..

Burayı da blog sanıp döktürdüm neyse..
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.