TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu halka yaranamazsın. Ben kesin kez buna tekrar kanaat getirdim. Yapsan o kadar para harcanır mı derler, yapmasan neden yapmıyosun derler. F1'de liste dışı kalınca binlerce insan eleştirdi devleti 3 kuruş fazla verip listeye dahil olmadınız şeklinde. Bu tip organizasyonlar çok önemli. Fransayı Fransa yapan, İngiltereyi İngiltere yapan, Almanyayı Almanya yapan işte bu konualarda ki duyarlılıkları. Büyük ülke, büyük güç olmak istiyorsan bunlar şart. Her alanda kendini göstereceksin. Marifetlerini sergileyeceksin. Tabi kelebek etkisinden bi haber vatandaşlar 3 kuruşun derdine düşüp bize faydası ne bunun diyecektir. Gelen turisti mi, vergiyi mi, kazanılan prestiji mi, kültürel kazancı mı hangi birini sayayım? Eğer herkesin tek derdi paraysa merak etmeyin bunlarda zaten maddi kazanç olarak bize geri dönecek. Herkesin dilinde Dubai, adamlarda inanılmaz bir mimari var. Biz yapsak ne gerek var, ona para mı harcanır derler. Adamlar para içerisinde yüzüyorlar. Belki onlarda da eleştiren olmuştur. Denizin üzerine 7 yıldızlı otel mi olur? diye. Sonuç, adamlar dünyada tek.

Neyse ben projeleri çok beğendim. Hepsi birbirinden güzel. Eminim bunlar buzdağının görünen yüzüdür. Daha detaylı çalışmalar ve restorasyonlar yapılacaktır çevre düzenlemesi adına. Türkiye için büyük kazanç olur. Ülkemiz adına hayırlı olsun.
gelişeceksek sanayide, teknolojide, askeriye de gelişelim hocam spor neymiş Allah aşkına. Kaldı ki sporda gelişebilmek icin illa böyle stadlara gerek yok. Tamam iyi hoş da bütced 35 milyar dolar acık varken 20 milyar dolar spora mı harcanır.