emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu listedekileri Avrupa'da yaşayan biri olsam pek mantıklı bulurdum ama işte Türkiye... Mesela
bu videoyu izlediniz mi bilmem ama bunu izleyen birçok kız hala neden bu meselenin böyle olduğunu anlamak istemiyor ?
Erkekler bir kere libidosu yüksek yaratıklar öte yandan Türkiye cinsel devrimin henüz yapılmadığı bir ülke ne yazık ki bu yüzden erkekler aç. Hani nasıl diyeyim bu kadınlar erkek arkadaşlarının bu hislerini bu yanlarını görmezden mi geliyor ?
Ona her temasınızda karşınızdaki erkek arkadaşınızın ne hissettiğiniz düşündünüz mü hiç mesela ?

Kızlar erkeklerleyken daha rahat olur falan diyorsunuz ancak erkekler kızlarlayken hiç ama hiç rahat olmazlar bence şahsen ben.. Nazik olmaya çalışırlar falan.

Ayrıca neden durdurulmaya engellemeye ihtiyacınız olsun ki, siz bir ebeveyn mi arıyorsunuz ? Hani hepsini geçtim gelişimini tamamlamış bir birey ne yapacağını bilmez mi zaten ? Arkadaşlarla birşeyler paylaşılmaz mı ? Ne paylaşıyorsunuz mesela merak ediyorum. Hani o kadar kitap okurum, felsefeyle de ilgilenirim ama bu mantığı çözemedim. Ya özgüvenim foseptik çukurunda falan, ya geri kafalıyım ya da Freud haklı :
"Hiçbir erkek, birlikte olmak istemeyeceği bir kızla arkadaş olmak istemez."
Benim ablam ya da abim yok. Eksikliğini de cok iyi yaşıyorum tanıştığım tüm kızları da ablam yerine koyuyorum. İnsanın ablasıyla ilgili de cinsel bir beklentsi olamayacağı icin sizin söylediğiniz şey boşa cıkıyor. ( Elbette ki hepsi değil. Bir kac tane Sevgili olunabilcek gözle baktığım var tabiki de ) böylesi daha iyi ama