Wod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce şunu belirteyim arkadaşlar. Bu sistemi sen niye yapmıyorsun diyenler olabilir. Benim tek işim internet değil ben bunları yapacak vakit bulamıyorum o yüzden paylaşmak istedim. Ki sanırsam herkes böyle bir işe girişmez girişenlerinde kazanacaklarından adım gibi eminim.

Yapılacak işe gelince android ve ios sistemlerde oynamak için çok ucuza yada ücretsiz verilen oyunlar var. Böyle çok meşhur olanlar çok indirilenler. Bu oyunları tespit ediyorsunuz.
Daha sonra bu oyunlara kafa patlatıp tüm bölümlerini geçiyorsunuz. Bu bölümleri geçerken her level'ı videoya alıyorsunuz. Daha sonra videoları ingilizce olarak youtube'a yüklüyorsunuz. Bu sayede size ait baya bir video üretmiş olacaksınız hemde gelir getiren türden.

Ardından ingilizce be türkçe olacak şekilde bir site açıyorsunuz. Bu oyunları ana kategori yapıp her levelini alt kategori yada konu olarak açıyorsunuz. Çektiğiniz videoları özetleyen birer kısa yazı yazıyorsunuz yani bölümü geçmek için tam olarak ne yapmaları gerektiğini anlatan kısa makaleler. Bu sayede hem sitenizden hem youtubeden adsense geliri elde edeceksiniz. Ama uyarayım sakın sitede apk paylaşmayın gerekirse play'e link verin bu google'ı da sevindirecektir. Emin olun bunu yaparsanız kazanırsınız. İnternette bu tür video çekenler var ancak genelde 1 oyunu çekip atmışlar bunların toplu olarak bulunduğu bir site göremedim ben. Ha bide elbette eleştiren arkadaşlar olacak onlara da saygım var ancak eleştirmeden önce forumda en az dişe dokunur bir paylaşım yapmış olsunlar bir işe yaramış olsunlar. Böyle kişilerin yaptığı eleştiriler başım üstüne kaldı ki beni pekte etkileyecek bir durum değil. Ben burada fikir veriyorum isteyen yapar isteyen yapmaz.
Ben bunu denedim zaten. Bu dediğin gerçekten çok tutuyor. Fakat akıcı bir ingilizce olması şart. Adamlar 10 milyon bile izlenme alıyor. Nerden baksanız güzel bir oyunu bu şekilde yaparsanız youtubeden yıllık 50 milyar rahat kazanırlar.