Adnati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bunu biz bilemeyiz bu raporlar tamamen Yahoo tarafından güncellenmektedir...Ayrıca eğer sayfanızın alt kısımlarına reklam eklediyseniz, 30-40 click alması normaldir...

Etkil, alanlarda kullanırsanız daha fazla click çıkarırsınız, ayrıca biz tıklama bazlı reklam networkü değilizki bizim sistemimizde ecpm yani 1000 gösterim başına olan kazancınız önemlidir...

eCPM değeriniz nasıl ?
selamlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:55:28 -->-> Daha önceki mesaj 23:53:26 --

1

Kesinlikle bol kazançlar diliyorum, yanlız merak ettiğim şu , bu reklam firmasını ne kadar zamandır kullanıyorsunuz, sitenizin kategorisi nedir ve ödemenizi nasıl alıyorsunuz ?

selamlar
2 Yıl kadar aktif şekilde kullanarak ödeme alanlar var ben Reklam firmasını 1 ay kadar kullanabildim aynı sizin yaptığınız gibi onlarda google reklamlarını yayınlatıyordu. Şu anda reklam politikalarını değiştirerek sadece afillate sistemine geçtiler ödemeleride hesaba yapıyorlar düzenli kesintisiz ödeme yapan firmaydı. Tık ve gösterim başı ödeme yapıyorlardı. Sitemin kategorisi Online Film sitesi.