15 günlük bilgisayarımı servise gönderdim aslında ben göndermedim yeni alınmıştı, sağ altta bilgisayarınız risk altında olabilir güncelleyin diye küçük bi baloncuk çıkıyo telefon açıp söylemişler böyle böyle birşey var ne yapmamız gerekiyo, adamlarda gelip kasayı almışlar tabi almadan önce internet yoktu, türk telekom grev'deydi hatırlarsanız, internet yok bi bilgisayara nasıl virüs bulaşır.? neyse gelip utanmadan bilgisayarı alıp gitmişler 1 hafta sonra geldi bi baktım benim kasa değil, toplama kasa getirmişler, yanına fan takmışlar bilgisayarı açınca fan başlıyo çalışmaya ve susmuyoda ne zaman kapatırsam bilgisayarı ozaman susuyo fan hergün telefon açıyodum gelin alın bunu diye gelmiyolardı fabrikayı aradım tamam yardımcı olucaz göndericez dediler 2 haftada öyle salladılar geldiklerinde bu kasa benim değil dedim utanmadan bana bilgisayardaki seri numarasını gösterdi millet sahte para basıyo sen bana barkotumu gösteriyosun dedim bayabi uğraştım sonuç kocaman 0 ALLAH'a havale ettim, hakkımı helal etmiyorum, ALLAH vesteli'n belasını versin ne müşteri temsilcisi nede servisi beş para etmez, hırsız takımı

olurya belki Google'da kazayla bu yazdıklarımı görürler utanırlar yaptıklarından servis güngören/ bağcılar şubesi